Μπουράκ Χακί για Χαρά Παππά: Μακάρι να είχαμε παντρευτεί

Μπουράκ Χακί για Χαρά Παππά: Μακάρι να είχαμε παντρευτεί

Ο Τούρκος ηθοποιός μιλάει ανοιχτά για πρώτη φορά για το χωρισμό του με το μοντέλο

Xaki-Pappa
Η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και ευτυχισμένα ζευγάρια. Αν και είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας οι δυο τους είχαν βρει τη χρυσή τομή για να είναι μαζί. Ο Τούρκος ηθοποιός για πρώτη φορά μετά το χωρισμό τους άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Φανερά αδυνατισμένος από την Αλικαρνασσό όπου βρίσκεται είπε:

«Την περίοδο του κορωνοϊού έχασα αρκετό βάρος, υποθέτω 14-15 κιλά. Τώρα ξαναπήρα 2-3 κιλά. Ήμουν 96 κιλά και έφτασα τα 82. Ήμουν στη φάρμα και έτρωγα υγιεινά και έκοψα ζάχαρη και γλουτένη. Σας το λέω από την καρδιά μου, (όταν τελειώσει ο κορωνοϊός) θα έρθω στην Ελλάδα. Έχω πολλούς φίλους εκεί και θα ήθελα να τους συναντήσω. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ξαναβρεθούμε», λέει χαρακτηριστικά ο Τούρκος ηθοποιός.

«Όταν η Χαρά Παππά, η πρώην φιλενάδα μου, η αρραβωνιαστικιά μου, βγήκε εκτός διαγωνισμού, ήρθε στην Τουρκία και επιστρέψαμε στην Αθήνα. Νομίζω ότι ήταν Δεκέμβρης. Συνεχίζουμε και μιλάμε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αποφασίσαμε μαζί να δώσουμε τέλος στη σχέση μας, για να είμαστε και οι δύο καλά. Είναι περίπου 9 μήνες που δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Αυτός είναι ο λόγος που μας οδήγησε στο χωρισμό. Εύχομαι να μπορούσαμε να είχαμε παντρευτεί και να μοιραζόμασταν μαζί τη ζωή, αλλά αυτή ήταν η απόφασή μας και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να την σεβαστώ. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό άτομο. Την αγαπώ ακόμα και θα την αγαπώ για πάντα. Έτσι είναι η ζωή…», εξομολογείται ο Μπουράκ Χακί για τη Χαρά Παππά.

Ο Μπουράκ Χακί μιλάει για τον χωρισμό του από την Χαρά Παππά


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Έψαξαν και σκάφος Βρετανού εκατομμυριούχου για τον θάνατο της 60χρονης

Μύκονος: Κρούσματα και λουκέτα σε Nammos, Scorpios - Αγωνία για 100 εργαζόμενους που έφυγαν πριν τους ελέγχους

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον ξυλοδαρμό 13χρονης από 17χρονες - Την χτυπούσαν για 15 λεπτά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης