Μπουράκ Χακί: Η Χαρά δεν με απάτησε και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο

Μπουράκ Χακί: Η Χαρά δεν με απάτησε και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο

Όλα όσα είπε ο Τούρκος ηθοποιός για το χωρισμό του με τη Χαρά Παππά

Burrack-Xara
Πριν από δύο μέρες έγινε γνωστό ότι η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς μετά από περίπου τέσσερα χρόνια σχέσης. Μάλιστα η είδηση του χωρισμού τους κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Τουρκία.

Ο χωρισμός τους έγινε γνωστός μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε ο Μπουράκ Χακί στο τουρκικό TV100:  «Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε με τη Χαρά. Όμως οι φήμες πως με απάτησε με άλλον στην Ελλάδα είναι μόνο φήμες. Η Χαρά είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για τη Χαρά που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας», ανέφερε συγκεκριμένα.

Όπως ειπώθηκε «Στη Φωλιά των Κου Κου», η Χαρά Παππά βρισκόταν το βράδυ της Δευτέρας σε πάρτι γενεθλίων καλής της φίλης, ενώ ο Μπουράκ Χακί βρέθηκε σε νοσοκομείο της Τουρκίας για προγραμματισμένο check up. Ο Τούρκος ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού.

«Είμαι στο νοσοκομείο για προγραμματισμένο check up. Αυτό που χρειάζεται τώρα η Χαρά είναι να νιώθει καλά και εγώ θα συμβάλλω στο να νιώθει χαρά. Είναι πολύ νωρίς για δηλώσεις», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.


Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Η οικογένεια του 16χρονου που έπεσε από μπαλκόνι δωρίζει τα όργανά του

Σάλος για τις δηλώσεις Ροζάκη για το «απομονωμένο Καστελόριζο που είναι κοντά στις τουρκικές ακτές»

Σταϊκούρας (ΘΕΜΑ 104,6): Ακόμα και 100% η μείωση προκαταβολής φόρου - Έρχεται και νέα επιστρεπτέα προκαταβολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης