"Με έχουν απολύσει τουλάχιστον 20 φορές"

"Με έχουν απολύσει τουλάχιστον 20 φορές"

Η ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην κριτής του "Just the 2 of Us", Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο περιοδικό "Glow" για την καριέρα της...

"Με έχουν απολύσει τουλάχιστον 20 φορές"
Η ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην κριτής του "Just the 2 of Us", Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο περιοδικό "Glow" για την καριέρα της, τον πατέρα της και την μικρή της κόρη.

«Κάνω αυτή τη δουλειά για τα λεφτά, για τι άλλο;», λέει η Αθηναΐς στο περιοδικό και προσθέτει: «η δουλειά μου δεν είναι η ζωή μου, την κάνω για να μπορώ να συντηρούμαι... μην φανταστείς ότι έχω κάνει λεφτά. Κάποιες φορές νομίζω ότι κάνω την ίδια δουλειά με του ηθοποιού αφού πρέπει να ψάχνω κάθε σεζόν». Η Αθηναΐς Νέγκα δεν διστάζει να δηλώσει πως την έχουν απολύσει τουλάχιστον 20 φορές στο παρελθόν.
 
Κλείσιμο
Όσο για τον χαμό του πατέρα της, η ίδια λέει τα εξής: "Είμαι αισίως 36 χρονών και έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 6. Πλέον, η απώλειά του για μένα είναι de facto κι έχω συνηθίσει την ιδέα πως μεγάλωσα χωρίς την παρουσία του. Δεν ξέρω πως θα ήμουν αν υπήρχε στη ζωή μου, σίγουρα πάντως δεν θα ήμουν τόσο ανεξάρτητη. Όλα τα ορφανά, ξέρεις, έχουμε μια πολύ δική μας αίσθηση ανεξαρτησίας".
 
Η ετοιμόλογη ραδιοφωνική παραγωγός απέκτησε μία κόρη πριν λίγους μήνες εκτός γάμου και δηλώνει για αυτό: «Όλο αυτό με το παιδί που έρχεται και ξαφνικά αλλάζει η κοσμοθεωρία σου είναι μεγάλη απάτη. Δεν ολοκληρώθηκα σαν άτομο, ούτε με βρήκε καμία συμφορά. Και το βιολογικό ρολόι επίσης είναι μέγας μύθος. Σαν project είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά ως εκεί". Στην συνέχεια εξηγεί πως ο γάμος για εκείνη δεν έχει νόημα και θα παντρευόταν μόνο αν ζούσε σε κλειστή κοινωνία και για να μην αισθάνεται άσχημα το παιδί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης