Έρχονται μηνύσεις για τη Eurovision…

Έρχονται μηνύσεις για τη Eurovision…

Eξώδικο θα στείλουν οι «Νόμισμα» ζητώντας τη ματαίωση του τελικού, εξώδικο ετοιμάζει και ο Θεοχάρης…

Έρχονται μηνύσεις για τη Eurovision…
Οι κομμένοι του διαγωνισμού ετοιμάζουν μηνύσεις εναντίον της ΕΡΤ , ζητώντας ακόμα και τη ματαίωση του τελικού! Αφού πρώτα η κρατική τηλεόραση απέκλεισε οριστικά τους Γιάννη Σαββιδάκη, Θεοχάρη Ιωαννίδη, Bo και Νόμισμα …τα όργανα άρχισαν να παίζουν από την πλευρά των απορριφθέντων.

«Εμείς θα κάνουμε εξώδικο και θα ζητάμε να μην γίνει ο διαγωνισμός φέτος, αλλά και αγωγή για αποζημίωση διότι πάθαμε ηθική βλάβη», δήλωσε τηλεφωνικά στο «Star» ο παραγωγός του συγκροτήματος Νόμισμα, Βίκτωρας Πολυδώρου.

 «Εγώ γελάω μαζί τους... Αισιοδοξούσα ότι θα έβλεπαν τα πράγματα με πιο καθαρό μυαλό, αλλά το μυαλό φαίνεται πως δεν έχει καθαρίσει παρά μόνο κάποιων ανθρώπων που αποφάσισαν να παραιτηθούν», είπε και πάλι στο «Star» ο Γιάννης Σαββιδάκης, ενώ ο ράπερ Bo σχολίασε:  «Κανονικά ο κόσμος έπρεπε να αποφασίσει. Πιστεύω ότι έπρεπε να μπούνε στη διαδικασία να ακούσουν το κομμάτι και να το κρίνουν μετά».

Κλείσιμο
Όσο για το Θεοχάρη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα στείλει το τραγούδι του, σε μουσική Νίκου Τερζή, στους υπεύθυνους του διαγωνισμού και μαζί με αυτό κι ένα ...εξώδικο!



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης