Η νέα επιτροπή για τη Eurovision

Η νέα επιτροπή για τη Eurovision

Η Λένα Χοϊδά γενική διευθύντρια Τηλεόρασης της ΕΡΤ σε συνεργασία με τις υπόλοιπες ομάδες συντονισμού του Ραδιομεγάρου, όπως η Φωτεινή Γιαννουλάτου(διευθύντρια διεθνών σχέσεων) και η Ευαγγελία Πισκερά (Διευθύντρια δημοσίων σχέσεων), ανέλαβαν το πρότζεκτ της ελληνικής αποστολής για τον 56ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision...

Η νέα επιτροπή για τη Eurovision
Η ηθοποιός Λυδία Κονιόρδου, η συγγραφέας και καθηγήτρια της Νομικής Σχολής Αθηνών Λένα Διβάνη, ο δικηγόρος Γιώργος Ζαννός και ο εκπρόσωπος εργαζομένων Λουκάς Πανουργιάς, όλοι μέλη του Δ.Σ της ΕΡΤ έθεσαν τη Δευτέρα εαυτούς εκτός επιτροπής για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

Σε δηλώσεις της προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γνωστή συγγραφέας Λένα Διβάνη υποστήριξε πως αν και δεν θεωρεί πως υπήρχε επιτροπή από την οποία παραιτήθηκε ,«μεταφέραμε το μήνυμα από το Διοικητικό Συμβούλιο προς τους ασχολούμενους με τη Eurovision υπαλλήλους να διοργανωθεί μια μη Eurovision»

Μετά από σειρά επαφών των υπευθύνων της ΕΡΤ φαίνεται πως βρέθηκε η χρυσή τομή. Μια νέα επιτροπή ανέλαβε τη διαδικασία επιλογής για την ανάδειξη του καλύτερου τραγουδιού για τον φετινό διαγωνισμό. Η Λένα Χοϊδά γενική διευθύντρια Τηλεόρασης της ΕΡΤ σε συνεργασία με τις υπόλοιπες ομάδες συντονισμού του Ραδιομεγάρου, όπως η Φωτεινή Γιαννουλάτου(διευθύντρια διεθνών σχέσεων) και η Ευαγγελία Πισκερά (Διευθύντρια δημοσίων σχέσεων), ανέλαβαν το πρότζεκτ της ελληνικής αποστολής για τον 56ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, μετά την παραίτηση της αρχικής επιτροπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης