Σπύρος Φωκάς για Νίκο Κούρκουλο: Είχε ένα κακό, είχε ένα είδος ωραιοπάθειας

Σπύρος Φωκάς για Νίκο Κούρκουλο: Είχε ένα κακό, είχε ένα είδος ωραιοπάθειας

«Εγώ ξέρω ότι έχω μια ευχάριστη όψη αλλά δεν την ψώνισα ποτέ με τον εαυτό μου, ευτυχώς», είπε ο ηθοποιός

koyrkoulos
Σε μια από τις σπάνιες και επιλεκτικές συνεντεύξεις ο Σπύρος Φωκάς είχε πολλά να πει. Μίλησε για την προσωπική του ζωή και τους τέσσερις γάμους που έχει κάνει, για τη συνεργασία του με τον Μάικλ Ντάγκλας ενώ δεν δίστασε να πει και την άποψή του για τον Νίκο Κούρκουλο.

«Ο Νίκος Κούρκουλος είχε ένα κακό. Είχε ένα είδος ωραιοπάθειας. Εγώ ξέρω ότι έχω μια ευχάριστη όψη αλλά δεν την ψώνισα ποτέ με τον εαυτό μου, ευτυχώς», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Φωκάς. «Με ζήλευαν, δυστυχώς, γιατί είχα κάτι παραπάνω από τον κοινό Έλληνα. Το να μην την ψωνίσεις, είναι δύσκολο όταν έρχονται και γονατίζουν μπροστά σου».

«Όταν πήγα στο Μαρόκο να συναντήσω τον Μάικλ Ντάγκλας, γιατί έπρεπε να με δει και αυτός, τον πήγα σε ανατολικούς χορούς. Άγιος δεν ήμουν και μάλιστα το είχα πει σε έναν παπά. Ούτε ο Αδάμ δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε ορισμένα πράγματα. Τέσσερις γυναίκες είχα στη ζωή μου, τις οποίες τις παντρεύτηκα όλες και μια γκόμενα! Εκτός από μία που μου έβαλε τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή.

Σπύρος Φωκάς: "Ούτε ο Αδάμ δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε ορισμένα πράγματα"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης