Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε αν σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε αν σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί

Τι είπε για την πρώτη του γυναίκα και τον επώδυνο χωρισμό τους

romas
Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Αυτός και ο Άλλος». O σεναριογράφος και ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώτο του γάμο και την προσωπική του ζωή. Όπως είπε στα 25 του μόλις χρόνια και μόλις μέσα σε 6 μήνες παντρεύτηκε αλλά η ιστορία αυτή έληξε άδοξα, αφού μετά από λίγο καιρό, τα συναισθήματα δεν ήταν αμοιβαία.

«Δεν είχα αγαπήσει βαθιά. Βεβαίως είμαι άνθρωπος που παθιάζεται. Έχω ζήσει δυνατούς έρωτες και αποτυχημένους φυσικά. Αυτός ήταν αποτυχημένος γιατί μόνο ο ένας ήθελε, εγώ κατάλαβα στην πορεία ότι δεν θέλω. Αυτό είναι το πιο αποτυχημένο. Όταν είπα ότι θέλω να χωρίσω δεν το περίμενε, μου είπε ότι ήταν ευτυχισμένη. Ήμασταν και νέοι», εξηγεί ο ηθοποιός και συνεχίζει: «Όσο μεγαλώνεις το μάτι σου κόβει πιο πολύ. Την γυναίκα αυτή την ερωτεύτηκα απλά και βαθιά. Την παντρεύτηκα μέσα σε 6 μήνες. Τον πρώτο καιρό, μετά τον χωρισμό μας, δεν ήθελε να με βλέπει. Πέρασαν πολλά χρόνια. Τώρα έχει τρία παιδιά».

Ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε μάλιστα, σε μια ιδιαίτερη συνάντηση που είχε μαζί της, περίπου 10 χρόνια μετά το διαζύγιό τους.
«Είχαν περάσει πολλά χρόνια και ακούω στο δρόμο: 'Μαμά μαμά, η Κατακουζίνα'. Το ένα παιδάκι φώναζε και ένα άλλο με τράβαγε από το παντελόνι. Γυρίζω, και βλέπω εκείνη, με ένα κοριτσάκι που το κρατούσε από το χέρι. Έπαθα σοκ. Είχα ακούσει ότι είχε παντρευτεί αλλά δεν είχα ιδέα για τα παιδιά. Είναι σοκαριστικό να δεις μια οικογένεια η οποία θα μπορούσε να είναι και δική σου. Μου είπε πως 'Θέλω δεν θέλω να σε ξεχάσω είναι πολύ δύσκολο, γιατί αυτά τα παιδιά βλέπουν με μανία τα σίριαλ».

Όσον αφορά το αν σκέφτεται να παντρευτεί ξανά, ο ηθοποιός ανέφερε πως όλα είναι πιθανά αφήνοντας το ενδεχόμενο ανοιχτό. Άλλωστε, όπως εξήγησε, «ζει σαν παντρεμένος» αφού διατηρεί μια σχέση εδώ και αρκετά χρόνια.

Χάρης Ρώμας | Έτσι αντέδρασα όταν είδα την πρώην γυναίκα μου | 12/06/2020 | ΕΡΤ


Ειδήσεις σήμερα

Θρίλερ για τον εντοπισμό της μικρής Μαρκέλλας - «Tην κοκκινομάλλα πρέπει να βρει η Αστυνομία» λέει η μητέρα της

Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση του θύματος, του συντρόφου της 35χρονης και οι απίστευτοι ισχυρισμοί της

Κορωνοϊός: Ανησυχία για τα αυξημένα κρούσματα στον Εχίνο - Αντιδρούν οι κάτοικοι για τη νέα καραντίνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης