Χάρης Ρώμας: Είμαι σε μια σχέση βαθιάς αγάπης

Χάρης Ρώμας: Είμαι σε μια σχέση βαθιάς αγάπης

Ο γάμος που δεν κράτησε και η συνάντηση με ένα κορίτσι που έπασχε από καρκίνο

Xaris_Romas
Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις που παραχωρεί ο Χάρης Ρώμας άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για την προσωπική του ζωή, για το γάμο που έκανε και κράτησε μόλις δύο χρόνια, για το περιστατικό που έζησε με το παιδί της πρώην γυναίκας του αλλά και τη συγκίνηση που ένιωσε όταν συναντήθηκε με ένα κορίτσι που έπασχε από καρκίνο.

«Αγάπησα βαθιά. Είμαι εδώ και αρκετά χρόνια σε μια σχέση βαθιάς αγάπης. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα που να μην εμπεριέχεται το άλλο πρόσωπο. Παντρεύτηκα σε νεανική ηλικία. Ήμουν παντρεμένος δύο χρόνια σχεδόν. Εγινε ινκόγκνιτο, γιατί είχα απόσταση με τους γονείς μου. Ήταν έρωτας βεβαίως. Τώρα είναι παντρεμένη με τρία παιδιά. Επειδή εγώ έφυγα από αυτόν τον γάμο, θα το πω τώρα μετά από τόσα χρόνια… Υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια από την άλλη πλευρά. Δε μου μίλαγε, ενώ προσπαθούσα να μιλήσουμε για πολλά χρόνια.
Όταν ξανασυναντηθήκαμε, έγινε τυχαία. Κάποιο παιδάκι μου τράβαγε το παντελόνι στον δρόμο και έλεγε “μαμά μαμά η Κατακουζήνα”. Οπότε γυρίζοντας βλέπω το πρόσωπο αυτό με άλλο ένα μωρό στην αγκαλιά, το παιδάκι αυτό και ένα παιδί στο χέρι. Τότε πια είχαν περάσει αρκετά χρόνια και μου λέει “και να θέλω να ξεχάσω τα παιδιά μου είναι φαν”. Ήταν πολύ συγκινητικό».

O Χάρης Ρώμας μιλάει για την προσωπική του ζωή


Ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε με ένα 15χρονο κορίτσι το οποίο έδινε μάχη με τον καρκίνο: «Υπάρχουν εκδηλώσεις θαυμασμού και λατρείας από τον κόσμο, αλλά το σημαντικότερο όλων είναι ότι υπάρχουν κάποιες εκδηλώσεις ή κάποιες συναντήσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι έχει αξία αυτό που κάνεις επί της ουσίας. Στο Ίδρυμα “Ελπίδα” της Μαριάννας Βαρδινογιάννη ζήτησε να με δει ένα κορίτσι. Βεβαίως και πήγα και ήμουν λίγο αμήχανος, αλλά και χαρούμενος που θα συναντούσα μια θαυμάστρια. Είδα ένα κορίτσι 15 χρονών, έλειπαν τα μαλλιά της, με πολύ ωραίο πρόσωπο και πολύ καθαρό βλέμμα. Μου είπε “κύριε Ρώμα, θέλω να σας πω ότι είστε το μοναδικό πράγμα που με κάνει ευτυχισμένη μέσα σε όλο αυτό το πράγμα που ζω”. Και τότε πραγματικά τα ‘χασα και μετά φεύγοντας σκέφτηκα ότι κάτι κάνουμε κι εμείς», είπε συγκινημένος ο Χάρης Ρώμας.

Κλείσιμο
Η συγκίνηση του Χάρη Ρώμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης