Κορωνοϊός - Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος: Δέηση υπέρ υγείας μέσω Facebook και Twitter

Κορωνοϊός - Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος: Δέηση υπέρ υγείας μέσω Facebook και Twitter

Την Τρίτη τελέστηκε από τον Ελπιδοφόρο το πρώτο τρισάγιο για τα θύματα του κορωνοϊού και σήμερα θα τελεστεί δέηση υπέρ υγείας όσων έχουν ασθενήσει από τον ιο

elpidoforos1
Νέο μήνυμα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης απηύθυνε χθες ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος προς όλους τους πιστούς της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αμερική.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος παρακαλεί όλους τους πιστούς να του αποστείλουν με ειδικές φόρμες που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της Αρχιεπισκοπής Αμερικής όλα τα ονόματα συγγενών και φίλων που πέθαναν από κορωνοϊό, αλλά και όλα τα ονόματα των οικείων του που έχουν ασθενήσει.

Όπως υπογράμμισε ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος σε μήνυμά του, ο ίδιος προσεύχεται καθημερινά στις 12.30 ώρα Αμερικής - 7.30 το απόγευμα ώρα Ελλάδος, υπέρ Αναπαύσεως των θανόντων τελώντας τρισάγιο στην μνήμη τους, υπέρ υγείας και ταχείας αναρρώσεως όσων έχουν νοσήσει και σε ζωντανή μετάδοση από το παρεκκλήσι του Αγίου Παύλου της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Χθες, τελέστηκε το πρώτο τρισάγιο για τα θύματα του κορωνοϊού και σήμερα θα τελεστεί δέηση υπέρ υγείας όσων έχουν ασθενήσει από τον ιο. Οι πιστοί θα έχουν την δυνατότητα να αποστείλουν στον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο όλα τα ονόματα των συγγενών μέσω Facebook και Twitter συμπληρώνοντας ειδική φόρμα.πος Ελπιδοφόρος: Δέηση υπέρ υγείας μέσω Facebook και Twitter.

Ειδήσεις σήμερα:

Ενισχύονται επιχειρήσεις μέσα από το πρόγραμμα στήριξης της «Αποστολής»

Κορωνοϊός: Μέτρα προφύλαξης, ύποπτα συμπτώματα και η σημασία του εμβολιασμού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ