Λαμία: Νεαρός άντρας διακινούσε κοκαΐνη και χασίς

Λαμία: Νεαρός άντρας διακινούσε κοκαΐνη και χασίς

Οι αστυνομικοί τον περίμεναν έξω από το σπίτι του και τον συνέλαβαν

Lamia-kokaini
Έξω από το σπίτι του στη Λαμία περίμεναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας να εμφανιστεί ένας νεαρός για τον οποίο είχαν συγκεντρώσει στοιχεία ότι διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή και τον ακινητοποίησαν μόλις εμφανίστηκε.

Τόσο στην κατοχή του, όσο και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι, βρέθηκαν δυο συσκευασίες με κοκαΐνη σε μορφή σκόνης βάρους εννέα γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,8 γραμμαρίων, ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κοκαΐνης. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Μόλις αγόρασαν μικροποσότητα κοκαΐνης από έναν 31χρονο αλλοδαπό και την 23χρονη Ελληνίδα σύντροφό του, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών δυο Έλληνες, ένας 40χρονος και μια 25χρονη. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του ζευγαριού, κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 7,9 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μια κροτίδα και 6.045 ευρώ που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Οι τέσσερις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες κατά περίπτωση για αγορά και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας.

*** Μόλις παρέλαβε από τον χώρο ασυνόδευτων δεμάτων του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων έναν φάκελο που είχε μέσα 29,2 γραμμάρια κοκαΐνης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η έρευνα για να εντοπιστεί ο αποστολέας των ναρκωτικών βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ ο παραλήπτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης