Επίσκεψη Κικίλια στο «Σωτηρία»: Να μην τρέχουμε όλοι στα νοσοκομεία για τον κορωνοϊό

Επίσκεψη Κικίλια στο «Σωτηρία»: Να μην τρέχουμε όλοι στα νοσοκομεία για τον κορωνοϊό

Όπως τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας «δεν χρειάζεται ούτε πανικός, ούτε εφησυχασμός» για τον κορωνοϊό

kikilasi1
Επίσκεψη στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό στην Αθήνα, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κίκιλιας.

«Ήρθα εδώ για να στηρίξω τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το παραιατρικό προσωπικό» γιατί όπως είπε «έχουν σηκώσει μεγάλο βάρος».

Ο κ. Κικίλιας τους ευχαρίστησε «για τον επαγγελματισμό και την πολλή καλή δουλειά» εκφράζοντας την στήριξη της πολιτείας σε όλους και όλες.

Όπως τόνισε ο κ. Κικίλιας «δεν χρειάζεται ούτε πανικός, ούτε εφησυχασμός» για τον κορωνοϊό. «Πρέπει ο καθένας από εμάς να προσέχει τον εαυτό του, να εφαρμόζει κανόνες υγιεινής. Δεν πρέπει όλοι να τρέχουμε στα νοσοκομεία, να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών. Βήμα-βήμα θα κάνουμε την προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» κατέληξε στις δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας.

Κλείσιμο
Αναφερόμενος στα 7 κρούσματα είπε ότι μέχρι σήμερα όλοι είναι καλά καθώς έχουν εμφανίσει ήπια συμπτώματα. Επικαλέστηκε το ιατρικό απόρρητο και δεν θέλησε να αποκαλύψει σε ποια νοσοκομεία νοσηλεύονται οι θετικοί στον κοροναϊό ασθενείς, ενώ ζήτησε να υπάρξει σεβασμός καθώς αυτοί οι άνθρωποι ήδη δέχονται μεγάλη ψυχολογική πίεση στην απομόνωση όπου παρακολουθούνται.

Δηλώσεις Κικίλια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης