Αγρίνιο: Τον έστειλαν στη φυλακή οι δυο καταδίκες που εκκρεμούσαν

Αγρίνιο: Τον έστειλαν στη φυλακή οι δυο καταδίκες που εκκρεμούσαν

Του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ ετών και 11 μηνών

Αλεξανδρούπολη: Πυροβόλησε στον αέρα, έπεσε για ύπνο και... ξύπνησε στο κρατητήριο
Σε σωφρονιστικό κατάστημα εγκλείστηκε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ένας 69χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας, καθώς σε έλεγχο που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις.

Ο ηλικιωμένος φυγόποινος είχε καταδικαστεί δυο φορές από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, μια για παράβαση του νόμου περί επιταγών και μια για παράβαση του νόμου περί δημοσίων εσόδων και του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ ετών και 11 μηνών.

*** Πάλι στο Αγρίνιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 52χρονος Έλληνας γιατί διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδος για ζωοκλοπή από κοινού και κατ` εξακολούθηση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών.

*** Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 63χρονος διότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί επιταγών με ποινή φυλάκισης 16 μηνών.

Κλείσιμο
*** Στην Πάτρα, αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 43χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για αντίσταση, κλοπή και υπεξαίρεση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και δέκα ημερών.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 31χρονος Έλληνας καθώς από τον έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης