Βαλεντίν: Η εξαφάνιση, τα ψέματα και τα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις

pateras-arthrou

Τα ψέματα και οι αντιφάσεις του πατέρα τον έχουν καταστήσει αναξιόπιστο ως μάρτυρα, ενώ φως στην ταυτότητα της μητέρας αναμένεται να ρίξει τις επόμενες ημέρες μια εξέταση DNA

Μπορεί να βρέθηκε στη Γαλλία η 7χρονη Βαλεντίν, όμως υπάρχουν πολλές σκοτεινές πτυχές που καλούνται να φωτίσουν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Σημείο αναφοράς αποτελεί ο πατέρας του μικρού κοριτσιού που έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, έχει πει ψέματα και θεωρείται αναξιόπιστος στις πληροφορίες που δίνει.

Δεν έχει δε ξεκαθαρίσει τελικά ποια είναι η μητέρα του παιδιού και αυτό θα γίνει με εξέταση DNA, ενώ μικρές επιφυλάξεις διατηρούν οι αστυνομικοί για το αν ο συγκεκριμένος άνδρας είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού.

Ερώτημα που δεν έχει μέχρι στιγμής απαντηθεί είναι αν θα επιτραπεί στον πατέρα να μεταβεί στη Γαλλία για να δει το κοριτσάκι, καθώς υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες.

Ο ίδιος ο Κογκολέζος υποστήριξε στους αστυνομικούς πως αυτός είναι ο εμπνευστής του σχεδίου να φύγει το κοριτσάκι στη Γαλλία για μια καλύτερη ζωή, δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για όλο αυτό που έστησε, ενώ υποστήριξε ότι τον περασμένο Μάρτιο ταξιδεψε στη Γαλλία για να συναντήσει τη βιολογική μητέρα της Βαλεντίν. Ωστόσο, δεν είπε με τι διαβατήριο πήγε και γιατί επέστρεψε αφού σκοπός του ήταν να φύγει απο την Ελλάδα.

Όλα αυτά αναμένεται να διευκρινιστούν μέσα στις επόμενες ημέρες και να λυθεί ο γρίφος μιας υπόθεσης που για 55 ημέρες απασχόλησε έντονα τις ελληνικές διωκτικές αρχές.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Μπράβο στην ΕΛΑΣ

που κινήθηκε έγκαιρα , γρήγορα και σωστά και σώθηκε το παιδάκι γιατί ποιός ξέρει που θα κατέληγε και ποια θα ήταν η μοίρα του !

Τρόμπας Χρυσαυγίτης

Ντροπή για τα ούγκανα χρυσά αυγά που λοιδορούν τον πατέρα της μικρής. Δικό του είναι το παιδί, ό,τι θέλει το κάνει. Το πουλάει και το αγοράζει όπου και όποτε θέλει. Εσάς τα ούγκανα τα χρυσά αυγά τις σας νοιάζει;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης