Λάρισα: «Άδειασαν» το σπίτι 56χρονου που μόλις είχε πεθάνει

Λάρισα: «Άδειασαν» το σπίτι 56χρονου που μόλις είχε πεθάνει

Οι δράστες είχαν αρπάξει 70 ευρώ, διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, τρία κινητά, αλλά και τη μοτοσικλέτα του 56χρονου

peripoliko
Δεν έχει προηγούμενο το θράσος ενός ζευγαριού Ελλήνων, που έμαθαν ότι είχε αποβιώσει ένας κάτοικος του οικισμού Μεσάγγαλα στην κοινότητα Αιγάνη της δημοτικής ενότητας Κάτω Ολύμπου στη Λάρισα και δεν περίμεναν ούτε να γίνει η... κηδεία για να τρυπώσουν στο σπίτι του και να κλέψουν ό,τι υπήρχε!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας συγγενής του 56χρονου θανόντος πήγε στο αστυνομικό τμήμα Τεμπών για να δηλώσει τον αιφνίδιο θάνατό του, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. Οι αστυνομικοί πήγαν για αυτοψία στο σπίτι του αποβιώσαντος, αλλά διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει την κεντρική είσοδο! Σύμφωνα με την καταμέτρηση που ακολούθησε, οι δράστες είχαν αρπάξει 70 ευρώ, διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, τρία κινητά, αλλά και τη μοτοσικλέτα του 56χρονου!

Οι έρευνες οδήγησαν σε έναν 50χρονο και μια 43χρονη από τη Λάρισα, οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία κι έτσι συνελήφθησαν από αστυνομικούς, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης