Οι Ιταλοί τον αναζητούσαν, στη Φλώρινα εντοπίστηκε αλλοδαπός διακινητής ναρκωτικών

Οι Ιταλοί τον αναζητούσαν, στη Φλώρινα εντοπίστηκε αλλοδαπός διακινητής ναρκωτικών

Σε βάρος του 40χρονου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που είχε εκδοθεί από την γειτονική χώρα το 2008

xeiropedes
Εντολή να δρομολογηθεί η έκδοσή του έδωσε ο εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας για έναν 40χρονο αλλοδαπό που καταζητούσαν επί 12 ολόκληρα χρόνια οι αρχές της Ιταλίας και συνελήφθη από την Ασφάλεια στη Φλώρινα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο αλλοδαπός υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Νίκης και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που είχε εκδοθεί από την γειτονική χώρα για διακίνηση ναρκωτικών, την οποία ο 40χρονος κατηγορείται ότι διέπραξε από τον Οκτώβριο ως τον Δεκέμβριο του 2008 σε πόλεις της Ιταλίας!

*** Επί οκτώ χρόνια αναζητούσαν και οι αρχές της Ρουμανίας έναν 29χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου είχαν εκδώσει Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές που διέπραξε στη χώρα από τις 27 Φεβρουαρίου ως τις 11 Μαρτίου του 2012!

Ο 29χρονος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στην Καλαμάτα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε το ένταλμα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Καλαμάτας ο οποίος κινεί την διαδικασία για την έκδοσή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης