Συνέλαβαν ομογενή μέλος σπείρας με 95 διαρρήξεις!

Συνέλαβαν ομογενή μέλος σπείρας με 95 διαρρήξεις!

Από τον Ιούλιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018 διέπραξε 32 διαρρήξεις με λεία ύψους άνω των 200.000 ευρώ

Omogenis-fygopoinos-klopes
Στα χέρια των αρχών βρέθηκε ο «κλειδοκράτορας» της εγκληματικής οργάνωσης που είχε εξαρθρωθεί με επιχείρηση της Ασφάλειας στις 4 Δεκεμβρίου του 2018, καθώς δρούσε από τον Ιούλιο του ίδιου έτους σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας, των Τρικάλων και της Πέλλας, όπου είχε διαπράξει 32 διαρρήξεις με λεία ύψους άνω των 200.000 ευρώ!

Πρόκειται για έναν 38χρονο ομογενή, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε διακεκριμένες κλοπές από κοινού και κατά μόνας. Όπως είχε διαπιστωθεί, αυτός προμήθευε τη σπείρα με αντικλείδια που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της για να παραβιάζουν τις πόρτες των διαμερισμάτων, αλλά και ο ίδιος είχε διαπράξει άλλες 63 διαρρήξεις και κλοπές σε διαμερίσματα!

Στις 4 Δεκεμβρίου του 2018, είχαν συλληφθεί οκτώ Έλληνες ηλικίας 26 ως 49 χρόνων, έξι από τους οποίους συμμετείχαν στις διαρρήξεις μαζί με έναν 34χρονο που ήταν ήδη προσωρινά κρατούμενος, ενώ διέθεταν κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές από τα κλοπιμαία στους άλλους δυο που συνελήφθησαν.

Μάλιστα, είχαν κατασχεθεί πλήθος κοσμημάτων και ηλεκτρονικών συσκευών, ένα πιστόλι, ένα πιστόλι κρότου αερίου, ένα αεροβόλο πιστόλι και μια απομίμηση όπλου, διαρρηκτικά εργαλεία, χρήματα, ένας φορητός πομποδέκτης ρυθμισμένος σε συχνότητα της Αστυνομίας, ένας ανιχνευτής μετάλλων και ποσότητες ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης