Χαλκίδα: «Μαϊμού» λογιστής εξαπάτησε ηλικιωμένη

Χαλκίδα: «Μαϊμού» λογιστής εξαπάτησε ηλικιωμένη

Ο δράστης σταμάτησε την 77χρονη στον δρόμο και της συστήθηκε ως λογιστής του γιου της - Τον δέχθηκε σπίτι της και της άρπαξε 700 ευρώ 

apatι
Άλλη μια ανυποψίαστη ηλικιωμένη «τσίμπησε» το δόλωμα που της έριξε ένας απατεώνας στη Χαλκίδα ο οποίος της συστήθηκε ως λογιστής του γιου της και προθυμοποιήθηκε να πληρώσει τα χρέη που δήθεν είχε το παιδί της για να εισπράξει επιστροφή φόρου. Ωστόσο, ο «μαϊμού» λογιστής ταυτοποιήθηκε και αναζητείται.

Ο 37χρονος δράστης, τα πλήρη στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στην Ασφάλεια, σταμάτησε στον δρόμο την 77χρονη γυναίκα ενώ πήγαινε στο σπίτι της το πρωί της περασμένης Παρασκευής και προσποιήθηκε ότι ήταν ο λογιστής, που δήθεν έπρεπε να ενημερώσει τον γιο της ότι η εφορία θα του επιστρέψει χρήματα. Εκείνη δεν φαντάστηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνα και τον δέχθηκε στο σπίτι της.

Όμως, εκείνος κατάφερε να ανακαλύψει πού έκρυβε τις οικονομίες της, άρπαξε 700 ευρώ χωρίς να τον αντιληφθεί η ηλικιωμένη και έσπευσε να εξαφανιστεί. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κατάφεραν να μάθουν τα στοιχεία ταυτότητας του 37χρονου και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απάτη την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης