Μαγνησία: Δυο σπείρες πούλησαν 70.000 δόσεις ηρωίνης σε τρεις μήνες

Μαγνησία: Δυο σπείρες πούλησαν 70.000 δόσεις ηρωίνης σε τρεις μήνες

Τα κέρδη τους ξεπέρασαν τα 60 χιλιάδες ευρώ! 

Volos-narkwtika
Συγκοινωνούντα δοχεία ήταν δύο εγκληματικές οργανώσεις με παράλληλη δράση οι οποίες δραστηριοποιούνταν από τις αρχές Οκτωβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, όπου μέσα σε αυτούς τους τρεις μήνες είχαν διακινήσει σε τοξικομανείς περισσότερες από 70.000 δόσεις ηρωίνης αποκομίζοντας κέρδη που ξεπερνούν τα 60.000 ευρώ!

Παρά τα μέτρα που έπαιρναν για να μην εντοπίζονται και τις επικοινωνίες του μέσω κινητών που είχαν αγοραστεί σε στοιχεία αλλοδαπών, τα μέλη των δύο οργανώσεων ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου που συνέλαβαν συνολικά εννέα άτομα με ευρείας κλίμακας επιχείρηση. Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 35 ως 67 χρόνων, δύο από τους οποίους είναι αρχηγικά στελέχη των συμμοριών, ενώ ένας 33χρονος μέλος της μιας συμμορίας κρατείται ήδη στις φυλακές.

Κατά τις έρευνες που έγιναν σε σπίτια και οχήματα των συλληφθέντων και στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν συνολικά 729,26 γραμμάρια ηρωίνης, 71,37 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 11,85 γραμμάρια βουπρενορφίνης, 338 γραμμάρια μιας σκόνης άγνωστης χημικής σύνθεσης για τη νόθευση της ηρωίνης που εστάλη για ανάλυση, μικροποσότητα ναρκωτικών χαπιών και σπόρων κάνναβης, επτά ηλεκτρονικές ζυγαριές, τέσσερα Ι.Χ. αυτοκίνητα, μία μοτοσικλέτα, αφορολόγητος καπνός βάρους 434 γραμμαρίων, 11 κινητά και 23.480 ευρώ.

Σε βάρος των εννέα συλληφθέντων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, καθώς και και του κρατούμενου, σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, προμήθεια, αποθήκευση, επεξεργασία και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα κατά περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης