Ηλεία: Ανήλικος λήστεψε ηλικιωμένη και άρπαξε ακόμη και τη βέρα της

Ηλεία: Ανήλικος λήστεψε ηλικιωμένη και άρπαξε ακόμη και τη βέρα της

Τα ξημερώματα της 24ης Ιουλίου, ο 17χρονος είχε τρυπώσει μαζί με έναν 21χρονο και έναν άγνωστο ακόμα συνεργό τους από την ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι της γριούλας που ζούσε μόνη

Δυο κακοποιοί λήστεψαν ηλικιωμένη στην Πρέβεζα
Σχεδόν πέντε μήνες μετά την εφιαλτική νύχτα που τρεις ληστές οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της 85χρονης Αγγελικής Φραγκούλη στο χωριό Λάνθι της Ηλείας και, αφού άρπαξαν ό,τι πολύτιμο είχε, κόντεψαν να της κόψουν ακόμη και το δάχτυλο για να αρπάξουν τη βέρα της, αποκαλύφθηκε ότι ο ένας είναι ανήλικος!

Τα ξημερώματα της 24ης Ιουλίου, ο 17χρονος είχε τρυπώσει μαζί με έναν 21χρονο και έναν άγνωστο ακόμα συνεργό τους από την ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι της γριούλας, που ζούσε μόνη εδώ και ένα χρόνο καθώς είχε αποβιώσει ο πυροσβέστης γιος της. Την απείλησαν ότι θα την σκότωναν αν δεν τους έδειχνε πού είχε χρήματα και τιμαλφή, άρπαξαν μετρητά ύψους 5.200 ευρώ και χρυσά κοσμήματα αξίας 1.700 ευρώ, αλλά δεν τους φάνηκαν αρκετά και κόντεψαν να της ξεριζώσουν το δάχτυλο για να βγάλουν την χρυσή βέρα που φορούσε! Έπειτα, έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Η τρομοκρατημένη 85χρονη είχε ειδοποιήσει τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Πύργου για τη ληστεία, αλλά οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών κακοποιών δεν είχαν αποδώσει καρπούς τότε. Ωστόσο, η επίμονη έρευνα οδήγησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης και στην ταυτοποίηση των στοιχείων των δύο δραστών, οι οποίοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια και ομολόγησαν. Όμως, αφέθηκαν ελεύθεροι αφού το αδίκημα δεν ήταν αυτόφωρο και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης