Αυτή την Κυριακή, ο πληρέστερος και πιο πρόσφατος οδηγός του National Geographic Traveler για την «ΠΡΑΓΑ» είναι στο ΘΕΜΑ.

Αυτή την Κυριακή, ο πληρέστερος και πιο πρόσφατος οδηγός του National Geographic Traveler για την «ΠΡΑΓΑ» είναι στο ΘΕΜΑ.

Μοναδική ομορφιά, απαράμιλλη ατμόσφαιρα, εκεί όπου η επιβλητική αρχιτεκτονική κόβει την ανάσα και η απλή περιήγηση είναι μια εμπειρία ζωής. Λόγος περί Πράγας - και τον λόγο έχει, φυσικά, το National Geographic Traveler.

PRAGUE-XRWMA
Κανείς δεν δικαιούται να λέει ότι έχει ταξιδέψει στην Ευρώπη, ότι έχει γνωρίσει τις πιο όμορφες και σημαντικές πρωτεύουσές της, χωρίς να έχει περάσει, μία φορά έστω, από την Πράγα. Το μέγεθος του ταξιδιωτικού οδηγού μπορεί να παραπλανά, το National Geographic όμως έχει τη μαγική συνταγή της σύμπτυξης τεράστιων ποσοτήτων πληροφορίας σε ένα και μόνο -πλην πολύτιμο- βιβλίο. Γυρίζοντας τις σελίδες του, ο αναγνώστης ήδη βρίσκεται στους πλακόστρωτους δρόμους, στο ιστορικό κέντρο της Πράγας. Η γοητεία της τσεχικής πρωτεύουσας πλημμυρίζει τις σελίδες του οδηγού, με εικόνες και κείμενα που αποκαλύπτουν τα μυστικά της Καστρόπολης, κάθε γωνιάς που μπορεί να δει ο επισκέπτης σε μια βόλτα με ποταμόπλοιο στον Μολδάβα.

Κι ύστερα, βεβαίως, είναι η ιστορία της Πράγας, οι δρόμοι και τα κτήρια που συνδέθηκαν με τον Φραντς Κάφκα και τον Αμαντέους Μότσαρτ -δύο από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες που έγιναν εμβλήματα της πόλης.

Με τον ταξιδιωτικό οδηγό του National Geographic Traveler ανά χείρας θα δοκιμάσετε τις καλύτερες γεύσεις στα καλύτερα μέρη, χωρίς να χάσετε κανένα αξιοθέατο. Το ταξίδι στην Πράγα ξεκινά από την πρώτη σελίδα.

1_3
2_2
3_2
4
5
6_2
7
8
9
10
11
12
13


Μη χάσετε την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ τον κορυφαίο ταξιδιωτικό οδηγό του κόσμου για την Πράγα με τη σφραγίδα του National Geographic.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης