Βόλος: Άφησε ξεκλείδωτα τα δυο οχήματά του και του τα άδειασαν

Βόλος: Άφησε ξεκλείδωτα τα δυο οχήματά του και του τα άδειασαν

Δράστες ήταν τρεις νεαροί αλβανικής καταγωγής

volos_cars
Στο μάτι έβαλαν τα αυτοκίνητα ενός 43χρονου ομοεθνούς τους στο Βόλο τρεις νεαροί Αλβανοί ηλικίας 21, 20 και 18 χρόνων, οι οποίοι γνώριζαν ότι συνήθιζε να τα αφήνει ξεκλείδωτα και δεν άφησαν να πάει χαμένη η ευκαιρία να αρπάξουν από το εσωτερικό τους εργαλεία και χρήματα!

Οι δράστες είχαν κλέψει τα ξημερώματα της Τετάρτης από το ένα αυτοκίνητο μία σέγα, ένα επαναφορτιζόμενο δράπανο, δύο επαναφορτιζόμενα κατσαβίδια, έναν φορτιστή μπαταριών, ένα κόκκινο κουτί με τρυπάνια, ένα κουτί με μύτες κατσαβιδιών, ένα κουτί με μεταλλικές λάμες και μια μπαταρία συνολικής αξίας 1.750 ευρώ και από το εκτιμώμενης 90 ευρώ. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και το μεσημέρι της Πέμπτης οι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που βρήκαν τα κλοπιμαία και τα επέστρεψαν στον 43χρονο. Σε βάρος των τριών νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

*** Τα πέντε ναρκωτικά χάπια που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μεσολογγίου πάνω σε έναν 40χρονο Έλληνα στον οποίο έκαναν σωματικό έλεγχο στην περιοχή Ταμπακαριά, οδήγησαν στην σύλληψή του και στην εξιχνίαση της κλοπής ενός αλυσοπρίονου αξίας 250 ευρώ που είχε αρπάξει από το φορτηγό του ιδιοκτήτη του. Ο δράστης υπέδειξε στους αστυνομικούς ένα οικόπεδο στο οποίο είχε κρύψει το αλυσοπρίονο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

*** Ένα κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών στην περιοχή των Αμπελοκήπων στη Ζάκυνθο διέρρηξαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης δύο Έλληνες ηλικίας 43 και 39 χρόνων και έκλεψαν 150 ευρώ, αλλά συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που τους άσκησε δίωξη για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης