Αιτωλοακαρνανία: Ξαναχτύπησαν οι απατεώνες με τα τροχαία

Αιτωλοακαρνανία: Ξαναχτύπησαν οι απατεώνες με τα τροχαία

Συγκλονίζει η ιστορία μιας άτυχης ηλικιωμένης που «πάγωσε», όταν άκουσε στο τηλέφωνο μια γυναίκα να κλαίει.... 

police_troxaia
Δεν έχουν τέλος οι απάτες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών από επιτήδειους που προφασίζονται τροχαία ατυχήματα των παιδιών τους για να τους αποσπάσουν χρήματα. Κάποιοι από αυτούς έπεισαν μια γυναίκα σε περιοχή του Αγρινίου να τους παραδώσει μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η άτυχη ηλικιωμένη πάγωσε το μεσημέρι της Παρασκευής όταν άκουσε στο τηλέφωνο μια γυναίκα να κλαίει παριστάνοντας την κόρη της και να της λέει ότι έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο πόδι της και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα σε νοσοκομείο της Πάτρας. Στη συνέχεια, πήρε το τηλέφωνο ένας άνδρας που δήλωσε γιατρός και της ζήτησε χρήματα για να υποβληθεί η κόρη της σε χειρουργική επέμβαση.

Η ηλικιωμένη πείστηκε και, όπως της υπέδειξαν οι απατεώνες, έβαλε σε μια σακούλα το ποσό των 9.000 ευρώ και τα άφησε σε σημείο που της είπαν στο Αγρίνιο, απ’ όπου τα παρέλαβαν οι δράστες. Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αγρινίου που σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων και προσπαθούν να τους εντοπίσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης