Ο τρόπος για να επιλέξετε σωστά τον καθηγητή για τα ιδιαίτερα μαθήματα του παιδιού σας

Ο τρόπος για να επιλέξετε σωστά τον καθηγητή για τα ιδιαίτερα μαθήματα του παιδιού σας

Για να αποφύγετε παγίδες και περιττά έξοδα

adv
Αν και η σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει για τα καλά, ο Οκτώβρης αποτελεί την ιδανικότερη περίοδο για την απόφαση που πολλοί γονείς καλούνται να πάρουν ως προς την εξωσχολική βοήθεια στην εκπαίδευση των παιδιών τους.

Έχοντας μια πιο σαφή εικόνα στα κενά που παρουσιάζουν οι επιδόσεις των τέκνων τους στο σχολείο, η αναζήτηση του κατάλληλου ανθρώπου που θα δημιουργήσει σχέση εμπιστοσύνης με τον μαθητή και θα τον βοηθήσει να θέσει σωστές βάσεις για τη σχολική χρονιά, δεν είναι απλή υπόθεση.

Ο ρόλος του καθηγητή στο ιδιαίτερο μάθημα είναι απαιτητικός. Γι’ αυτό και η επιλογή εκ μέρους των γονιών θα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή. Είναι σημαντικό να ελεγχθεί η εμπειρία του καθηγητή, η ανθρώπινη υπόστασή του, αλλά και η εκπαιδευτική του ικανότητα να προσεγγίζει τον μαθητή. Γιατί στην εξατομικευμένη διδασκαλία ο καθηγητής διδάσκει έναν μόνο μαθητή και εμβαθύνει στην ύλη ανάλογα με τις ανάγκες εκείνου. Αν δεν μπορέσει να τον βοηθήσει πραγματικά, τότε η παρουσία του ενδέχεται να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά και ταυτόχρονα οι γονείς να σπαταλήσουν ανώφελα τα χρήματά τους.

Συχνά οι προσωπικές συστάσεις είναι το βασικό στοιχείο για να επιλέξουν οι γονείς τον καθηγητή. Αλλά αν αυτές δεν υπάρχουν ή δεν είναι οι ιδανικές για όλες τις οικογένειες, τότε η τεχνολογία έρχεται για ακόμα μια φορά να προσφέρει τις λύσεις της. Στο instateacher.gr κάθε ανάγκη μπορεί να ικανοποιηθεί με λίγα κλικ. Για όποιο μάθημα κι αν υπάρχει ενδιαφέρον. Ακόμα και για ξένες γλώσσες και για τέχνες.

Από τα Μαθηματικά, τα Αρχαία Ελληνικά, τη Φυσική και τη Χημεία μέχρι τη ρομποτική, η πλατφόρμα δίνει άμεση πρόσβαση σε όλους τους τομείς που ενδιαφέρουν γονείς και μαθητές, με τον πιο σύγχρονο τρόπο.

Η διαδικασία είναι απλή, άμεση και γρήγορη. Ο ενδιαφερόμενος πληκτρολογεί στην μπάρα αναζήτησης το μάθημα για το οποίο ψάχνει καθηγητή και αμέσως εμφανίζονται οι σχετικοί καθηγητές. Τα αποτελέσματα ωστόσο, γίνονται πιο εξειδικευμένα αν διευκρινιστεί η περιοχή που διαμένετε, αν τα μαθήματα θα γίνονται κατ’ οίκον ή online, η τιμή που μπορεί να φτάνει το μάθημα, το επίπεδο σπουδών του δασκάλου, η διδακτική του εμπειρία και οι υπηρεσίες που προσφέρει. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τιμή του μαθήματος ορίζεται από τον εκάστοτε δάσκαλο, καθώς το instateacher.gr δεν επηρεάζει τις τιμές των μαθημάτων.

Κλείσιμο
Στην πλατφόρμα εμφανίζονται και τα πτυχία των δασκάλων, των οποίων η εγκυρότητα έχει ήδη ελεγχθεί από την ομάδα του instateacher.gr. Αφού ο ενδιαφερόμενος βρει τον καθηγητή που ταιριάζει στις ανάγκες του, τότε μέσω μιας ειδικής φόρμας επικοινωνίας στο προφίλ του, έρχεται σε επικοινωνία μαζί του.

Δείτε αναλυτικά εδώ όλες τις επιλογές από το instateacher.gr και επιλέξτε τον καθηγητή που ταιριάζει στο παιδί σας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης