Αγρίνιο: Κάτω από τη μύτη αστυνομικών σήκωσαν το ΑΤΜ

Αγρίνιο: Κάτω από τη μύτη αστυνομικών σήκωσαν το ΑΤΜ

Τόσο το σημείο όπου βρισκόταν το ΑΤΜ όσο και το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών δεν καλύπτονται από κάμερες του νοσοκομείου, επομένως κανείς δεν γνωρίζει ούτε καν πόσοι ήταν

agr-1
«Επαγγελματική δουλειά» χαρακτηρίζουν οι άνδρες της Ασφάλειας Αγρινίου την αρπαγή του ΑΤΜ από το νοσοκομείο της πόλης, η οποία έγινε κυριολεκτικά κάτω από τη... μύτη συναδέλφων τους που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα Επείγοντα όπου είχε μεταφερθεί τραυματίας από σοβαρό επεισόδιο!

Οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας κάνουν φύλλο και φτερό το κλεμμένο Ι.Χ. μάρκας Toyota Starlet των δραστών, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κοντινή απόσταση και όλα δείχνουν ότι μεταφόρτωσαν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης σε άλλο όχημα που είχαν αφήσει εκεί. Τόσο το σημείο όπου βρισκόταν το ΑΤΜ όσο και το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών δεν καλύπτονται από κάμερες του νοσοκομείου, επομένως κανείς δεν γνωρίζει ούτε καν πόσοι ήταν!

Το δεδομένο είναι πως είχαν κάνει προσεκτική κατόπτευση των χώρων και είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την κλοπή του μηχανήματος, που δεν ήταν εντοιχισμένο κι έτσι αρκούσε να κόψουν απλώς τα καλώδια για να το αρπάξουν! Το γεγονός ότι δεν υπήρχε φύλακας σε κοντινό σημείο του νοσοκομείου διευκόλυνε το έργο τους, ενώ δεν πτοήθηκαν ούτε από την παρουσία των αστυνομικών στο τμήμα Επειγόντων.

Εκεί βρισκόταν ένας Ρομά ο οποίος έχει προκαλέσει επανειλημμένα επεισόδια και επιτέθηκε σε ένα νοσηλευτή απειλώντας να τον καρφώσει με μια σύριγγα. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει σχέση με τους δράστες της κλοπής και να προκάλεσε το επεισόδιο για να απομακρύνει από το σημείο όπου βρισκόταν το ΑΤΜ τους δυο υπαλλήλους σεκιούριτι του νοσοκομείου.

Οι κακοποιοί έφτασαν γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης στο νοσοκομείο, άφησαν το κλεμμένο όχημα έξω από την περίφραξη και, αφού παραβίασαν μια είσοδο που χρησιμοποιείται για έκτακτη ανάγκη, το έφεραν κοντά στο ΑΤΜ, το οποίο βρισκόταν κοντά στον χώρο υποδοχής ασθενών. Το ξήλωσαν, το φόρτωσαν στο Starlet και έγιναν καπνός. Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί πόσα χρήματα περιείχε το μηχάνημα, που πάντως είχε ανεφοδιαστεί λίγες ώρες νωρίτερα.

agr-1
agr-2
Κλείσιμο
Πηγή φωτογραφιών: Agriniopress.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης