Σε δάσος της Κοζάνης καλλιεργούσε μίνι χασισοφυτεία

Σε δάσος της Κοζάνης καλλιεργούσε μίνι χασισοφυτεία

Διατηρούσε επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,60 μέτρου 

Kozani-xasisodentra
Δεν πήρε είδηση τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που τον ακολουθούσαν διακριτικά βήμα προς βήμα ένας 35χρονος Έλληνας κι έτσι τους οδήγησε άθελά του στη μίνι χασισοφυτεία την οποία καλλιεργούσε μέσα σε μια δασική περιοχή της Κοζάνης, όπου συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί επενέβησαν μόλις είδαν τον 35χρονο να φροντίζει τη φυτεία με τα επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,60 μέτρου, τα ξερίζωσαν και πέρασαν χειροπέδες στον καλλιεργητή, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την κατηγορία της καλλιέργειας ναρκωτικών.

Σύλληψη και στην Εύβοια 

Ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους τριών μέτρων καλλιεργούσε στο έδαφος μέσα στο ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας στην Εύβοια ένας 45χρονος Έλληνας, αλλά όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. βρέθηκαν άλλα έξι ξεριζωμένα χασισόδεντρα ύψους 1,60 μέτρου που είχε βάλει για αποξήρανση και αποξηραμένα κλωνάρια κάνναβης βάρους 920 γραμμαρίων. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης