Στην αποθήκη του στη Λαμία καλλιεργούσε 63 χασισόδεντρα!

Στην αποθήκη του στη Λαμία καλλιεργούσε 63 χασισόδεντρα!

Στην αποθήκη του σπιτιού του διατηρούσε το... δάσος από χασισόδεντρα

Lamia-xasisofyteia
Κόντεψε να... τρελαθεί ο σκύλος ανιχνευτής ναρκωτικών, μόλις οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τον έβαλαν να ερευνήσει την αποθήκη του σπιτιού ενός 58χρονου παλιού τους γνώριμου στη Λαμία, καθώς σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εσωτερικό της υπήρχε ένα ολόκληρο... δάσος από χασισόδεντρα!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, στον συγκεκριμένο χώρο της αποθήκης, ο... αμετανόητος χασισοκαλλιεργητής διατηρούσε σε γλάστρες 63 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,45 μέτρου! Όλα κατασχέθηκαν, όπως και 980 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης που είχε συλλέξει από τα χασισόδεντρα, επτά γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και σπόρους κάνναβης βάρους 4,8 γραμμαρίων. Ο 58χρονος, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με τις ίδιες κατηγορίες.

Ξετρύπωσε κάνναβη ο εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας

Μια συσκευασία με κάνναβη βάρους 335 γραμμαρίων στο στάδιο της αποξήρανσης και άλλη μία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,6 γραμμαρίων ξετρύπωσε ο εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 40χρονου στην Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Όπως προέκυψε είχε τρυγήσει το χασίς από το ένα και μοναδικό δενδρύλλιο ύψους 1,63 μέτρου που καλλιεργούσε, το οποίο βρέθηκε αποψιλωμένο! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Σύλληψη και στη Θήβα

Μπλόκο στα διόδια της Θήβας έστησαν οι αστυνομικοί της Ο.Ε.Π.Τ.Α. της Τροχαίας Λιβαδειάς στο Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο κατευθυνόταν προς τη Λαμία ένας 23χρονος Έλληνας και του πέρασαν χειροπέδες όταν βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος ένα πλαστικό κουτί με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 367 γραμμαρίων. Το κουτί και το περιεχόμενό του κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, ενώ ο 23χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενος για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης