Εύβοια: Τον συνέλαβαν με όπλο, κλομπ και ναρκωτικά

Εύβοια: Τον συνέλαβαν με όπλο, κλομπ και ναρκωτικά

Στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 32 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά 

2156
Αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός υπόπτου για διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας στην Εύβοια έκαναν μετά από πληροφορίες οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και βρήκαν πειστήρια για την παράνομη δράση του, αλλά και οπλισμό τον οποίο κατέσχεσαν.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν στο σπίτι του 39χρονου Έλληνα ακατέργαστη κάνναβη βάρους 32 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά που πιστοποιούσαν την διακίνηση, ενώ κατασχέθηκαν ένα περίστροφο replica και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύλληψη για παράνομη οπλοκατοχή στο Ηράκλειο

Παράνομο όπλο είχε μαζί του και μάλιστα εκτός θήκης, ένας λαθροκυνηγός που δεν διέθετε καν άδεια θήρας και συνελήφθη στην περιοχή Λιβάδι Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο. Οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες, που έκαναν έλεγχο στο όχημά του όπου υπήρχε ένα κυνηγόσκυλο, βρήκαν μια καραμπίνα τροποποιημένη ώστε να δέχεται τέσσερις σφαίρες και την κατέσχεσαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Μύρωνα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί θήρας και περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης