Καταδίωξη για «πιστολέρο» που αναστάτωσε το Αγρίνιο

Καταδίωξη για «πιστολέρο» που αναστάτωσε το Αγρίνιο

Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε. κινητοποιήθηκαν για να εντοπίσουν τον 31χρονο Ρομά που πυροβολούσε στον αέρα με καραμπίνα ενώ οδηγούσε το αγροτικό φορτηγάκι του, ευτυχώς χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς

Dias_Astynomia
Σκηνές από το... Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης μέσα στον συνοικισμό Ρομά στην περιοχή Αη Βασιλιώτικα του Αγρινίου, εξ αιτίας ενός «πιστολέρο» που άρχισε να ρίχνει άσκοπους πυροβολισμούς και έκανε... ράλι για να διαφύγει από τους αστυνομικούς!

Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε. κινητοποιήθηκαν για να εντοπίσουν τον 31χρονο Ρομά που πυροβολούσε στον αέρα με καραμπίνα ενώ οδηγούσε το αγροτικό φορτηγάκι του, ευτυχώς χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς. Όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει, εκείνος πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί ακολούθησαν τα ίχνη του, τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν σε κοντινή απόσταση, ενώ η καραμπίνα βρέθηκε πεταμένη μέσα στις καλαμιές όπου την είχε κρύψει και κατασχέθηκε όπως και το αγροτικό. Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που άσκησε δίωξη σε βάρος του για απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης