Ηλικιωμένα αδέλφια διακινούσαν ηρωίνη στο Βόλο

Ηλικιωμένα αδέλφια διακινούσαν ηρωίνη στο Βόλο

Τα δύο αδέλφια ηλικίας 63 και 66 χρόνων κρατούνται μέχρι την απολογία τους

IROINI_IROINI1
Την ώρα που έβγαιναν από το σπίτι τους στον Βόλο, βρέθηκαν σε κλοιό αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών δύο αδέλφια ηλικίας 63 και 66 χρόνων για τους οποίους υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινούσαν “σκληρά” ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή, Η έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι, επαλήθευσε τα στοιχεία που είχαν οι αρχές.

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκε μια ποσότητα ηρωίνης βάρους 14,49 γραμμαρίων, η οποία αντιστοιχεί σε περίπου 115 δόσεις και κατασχέθηκε. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των δύο αδελφών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, που διέταξε την κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

*** Και στην Καρδίτσα, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. μια 30χρονη Ελληνίδα, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και βρέθηκε στην κατοχή της μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 1,48 γραμμαρίου η οποία κατασχέθηκε. Η νεαρή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας που της άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης