Νεαρός χτύπησε και λήστεψε ανήλικη στην Πάτρα

Νεαρός χτύπησε και λήστεψε ανήλικη στην Πάτρα

Ο 20χρονος Έλληνας είχε παρακολουθήσει την άτυχη 17χρονη που κινούνταν πεζή και την πλησίασε αθόρυβα από πίσω - Ξαφνικά, όρμησε κατά πάνω της, την χτύπησε και άρπαξε όσα χρήματα είχε μέσα στο πορτοφόλι της

astynomia1
Αντιμέτωπη με τον τρόμο βρέθηκε μια ανήλικη μαθήτρια, την ώρα που επέστρεφε περπατώντας στο σπίτι της στην Πάτρα το βράδυ της Κυριακής, καθώς δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστο που την χτύπησε και τη λήστεψε. Η ληστεία εξιχνιάστηκε άμεσα και ο δράστης συνελήφθη το επόμενο μεσημέρι.

Ο 20χρονος Έλληνας είχε παρακολουθήσει την άτυχη 17χρονη που κινούνταν πεζή και την πλησίασε αθόρυβα από πίσω. Ξαφνικά, όρμησε κατά πάνω της, την χτύπησε και άρπαξε όσα χρήματα είχε μέσα στο πορτοφόλι της. Αμέσως μετά, το έβαλε στα πόδια και κατάφερε να εξαφανιστεί πριν επέμβει κάποιος ακούγοντας τις εκκλήσεις της κοπέλας για βοήθεια.

Έπειτα από έρευνα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εξιχνίασαν την ληστεία και ταυτοποίησαν τον 20χρονο δράστη, τον οποίο εντόπισαν στην Πάτρα και το έβαλαν χειροπέδες. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που άσκησε δίωξη για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης