Αλεξανδρούπολη: Μηχανική βλάβη στο επιβατηγό πλοίο «Ζέφυρος»

samothraki-ploio

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από τη Σαμοθράκη με 69 επιβάτες και παρουσίασε μηχανική βλάβη κατά τον κατάπλου του στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους του επιβατηγού πλοίου «Ζέφυρος», λόγω μηχανικής βλάβης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Το πλοίο είχε αναχωρήσει από τη Σαμοθράκη με 69 επιβάτες και παρουσίασε μηχανική βλάβη κατά τον κατάπλου του στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Σημειώνεται ότι μέχρι την Κυριακή 25 Αυγούστου στη γραμμή από την Αλεξανδρούπολη στη Σαμοθράκη τα δρομολόγια εκετελεί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο καταμαράν «ANDROS JET» της εταιρείας «SEAJETS».

Τα δρομολόγια που θα εκτελέσει αύριο το ταχύπλοο «ANDROS JET» είναι τα εξής:


-Από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη στις 9.30 και στις 15.00

-Από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη στις 12.00 και στις 18.00

Από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου την ακτοπλοϊκή γραμμή Αλεξανδρούπολης - Σαμοθράκης θα καλύπτει το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «ΑΡΤΕΜΙΣ» της εταιρείας «Hellenic Seaways».

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Δεν είναι και η πρώτη βλάβη...

Το Ζέφυρος νέο είναι (χρόνο και κάτι ψιλά) και κάθε δύο μήνες περίπου κάτι παρουσιάζει... Βρε μπας και ξεκουμπίζεται η Σάος μια και καλή από το Νησί...? Κάτι τέτοιο έντονα ακούγετε αυτές τις ημέρες στην Αλεξανδρούπολη ότι φεύγει οριστικά. Μπράβο στην Κυβέρνηση που φέρνει και το Άρτεμις... Ωραίο Καράβι είναι! ΥΓ.Όταν γίνουν οι βλάβες και αν γίνουν δεν το έχουν σε τίποτα από όλες τις εταιρείες να φέρνουν καράβια...ήταν να γίνει η αρχή! Μήπως κάνουν δοκιμές για ποια εταιρία θα καθίσει μόνιμα στο Νησί? Λέω εγώ τώρα...

παράδοξο ....

Αναφέρει το άρθρο: "Τα δρομολόγια που θα εκτελέσει αύριο το ταχύπλοο «ANDROS JET» είναι τα εξής: -Από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη στις 9.30 και στις 15.00 -Από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη στις 12.00 και στις 18.00" Και αναρωτιέμαι εγώ, τις 12:00 - 15:00 θα εκτελεί ταυτόχρονα και προς τις 2 κατευθύνσεις ???

????

Τι; Δεν βγάζει νόημα αυτό που λες. Ώρες αναχώρησης είναι αυτές.

....

Τα δρομολόγια είναι τα ίδια απλά κάθε ημέρα τα βγάζουν με άλλη ημέρα....

Κουτος

Κουτος είσαι; και βέβαια θα πηγαίνει σε δύο μεριές. Μια στην Σάμο μια στη Θράκη.. Όλα εγώ θα στα λέω;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης