Αλλοδαπός «έσπρωχνε» ecstasy σε Ζάκυνθο και Κέρκυρα

Αλλοδαπός «έσπρωχνε» ecstasy σε Ζάκυνθο και Κέρκυρα

Ο 39χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, και στην κατοχή του βρέθηκαν  συνολικά 86 δισκία ecstasy, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν και 200 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις σε τουρίστες

Zakynthos-ecstasy
Ολόκληρη επιχείρηση έστησαν στην περιοχή του Λαγανά οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ζακύνθου, για να βάλουν τέλος στη δράση ενός 39χρονου αλλοδαπού για τον οποίο είχαν ενημερωθεί ότι «έσπρωχνε» στους νεαρούς τουρίστες που διασκέδαζαν στα club ποσότητες ναρκωτικών χαπιών ecstasy.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, και στην κατοχή του βρέθηκαν  συνολικά 86 δισκία ecstasy, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν και 200 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις. Ο 39χρονος αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

*** Την ίδια «επαγγελματική» ασχολία είχε στον επίσης τουριστικό Κάβο της Κέρκυρας ένας 30χρονος αλλοδαπός που είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. με έξι χάπια ecstasy. Ο νεαρός είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του είχε ασκήσει δίωξη για κατοχή ναρκωτικών, ωστόσο την Πέμπτη εντοπίστηκε το σπίτι του όπου έκαναν έρευνα αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και του τμήματος Λευκιμμαίων, οι οποίοι βρήκαν άλλα 12 χάπια ecstasy και 160 ευρώ. Έτσι, σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης