Έξοδος με καύσωνα: Το αδιαχώρητο στο λιμάνι του Πειραιά - Δεκάλεπτη καθυστέρηση στον απόπλου

Έξοδος με καύσωνα: Το αδιαχώρητο στο λιμάνι του Πειραιά - Δεκάλεπτη καθυστέρηση στον απόπλου

Κυκλοφοριακό κομφούζιο, εν μέσω κάυσωνα, από τις πρώτες πρωινές ώρες

peirais-car
Κορυφώνεται η μεγάλη έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου. Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στο λιμάνι του Πειραιά, με χιλιάδες κόσμου να συρρέουν για να την έξοδό τους από το κλεινόν άστυ.

Σύμφωνα με τον λιμενάρχη του Πειραιά, ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΙ, αποφασίστηκε η χορήγηση 10λεπτης παράτασης στον απόπλου των πλοίων, το πρωί της Παρασκευής.

Η απόφαση ελήφθη για να προλάβουν όλοι οι ταξιδιώτες να μπουν στα πλοία.

Η έξοδος των Αθηναίων ξεκίνησε από την Πέμπτη, με αποτέλεσμα η κίνηση στο λιμάνι να είναι αυξημένη. Εκεί, βρέθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, για να επιβλέψει την κατάσταση, τονίζοντας πως όλα εξελίσσονται ομαλά.

Κύμα καύσωνα «χτυπά» ξανά τη χώρα μας, καθώς η πρόγνωση του καιρού δείχνει πως οι θερμοκρασίες θα φτάσουν τους 40 βαθμούς κατά τόπους και η χαμηλότερη μέγιστη θα είναι στη Κρήτη με 32 βαθμούς Κελσίου.

Τα θερμόμετρα θα «σκαρφαλώσουν» πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε ισχύ παραμένει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σύμφωνα με το οποίο το Σάββατο (03-8-2019) η θερμοκρασία θα παραμείνει σε όλη τη χώρα σε υψηλά επίπεδα και στη Θεσσαλία, τη Φθιώτιδα, τη Βοιωτία και την ανατολική Πελοπόννησο θα φτάσει κατά τόπους στους 40 με 41 και πιθανόν στη Θεσσαλία στους 42 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης