Μια υπάλληλος και ένας αστυνομικός παρέδωσαν μαθήματα εντιμότητας

Μια υπάλληλος και ένας αστυνομικός παρέδωσαν μαθήματα εντιμότητας

Μέσα σε λίγες ώρες, δύο συμπολίτες μας από Πάτρα και Πύργο παρέδωσαν τα χρήματα που βρήκαν στον δρόμο

portofoli
Μέσα σε λίγες ώρες, δυο συνάνθρωποί μας από την Πάτρα και τον Πύργο έγιναν παραδείγματα για όλους, παραδίδοντας μαθήματα εντιμότητας και αξιοπρέπειας με την πράξη τους να παραδώσουν τα χρήματα που βρήκαν στον δρόμο.

Το πιο μεγάλο χρηματικό πόσο, ύψους 1.135 ευρώ, βρήκε το μεσημέρι της Πέμπτης η 24χρονη εργαζόμενη σε κατάστημα καλλυντικών Ισμήνη Τόλη στη Ρήγα Φεραίου, έναν από τους πιο πολυσύχναστους πεζόδρομους της Πάτρας. Χωρίς να μπει σε πειρασμό, παρ’ όλο που αμείβεται με το βασικό μισθό, παρέδωσε αμέσως το ποσό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, εισπράττοντας συγχαρητήρια για την τιμιότητά της.

Λίγες ώρες μετά, ο υπαρχιφύλακας Αλέξης Καλογερόπουλος που υπηρετεί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, βρήκε περίπου 200 ευρώ στο παρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ στον Πύργο όπου είχε πάει για να ψωνίσει, μια και ήταν εκτός υπηρεσίας. Αμέσως τα παρέδωσε στο κατάστημα και βρέθηκε αυτός που τα είχε χάσει, ένας προπονητής τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου, ο οποίος τον ευχαρίστησε και έστειλε επιστολή στον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας συγχαίροντας τον αστυνομικό για το ήθος του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης