Ακόμη 13 κιλά χασίς της σπείρας με τον αστυνομικό βρήκε η Δίωξη Πύργου

Ακόμη 13 κιλά χασίς της σπείρας με τον αστυνομικό βρήκε η Δίωξη Πύργου

Οι αστυνομικοί «χτένισαν» ξανά και σε μεγαλύτερη ακτίνα την δασική περιοχή στη Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας όπου έκρυβαν καμουφλαρισμένο το παράνομο εμπόρευμα τα μέλη της σπείρας

Dytiki-Ellada-xasis
Την ώρα που οδηγούνταν στον ανακριτή Πρωτοδικών Μεσολογγίου για να απολογηθούν τα μέλη του κυκλώματος που διακινούσε τους τελευταίους μήνες μεγάλες ποσότητες χασίς στη Δυτική Ελλάδα, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου που το εξάρθρωσαν «χτένιζαν» ξανά και σε μεγαλύτερη ακτίνα την δασική περιοχή στη Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας όπου έκρυβαν καμουφλαρισμένο το παράνομο εμπόρευμα.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, στις 3 Ιουλίου, είχε εντοπιστεί μια έκταση στην οποία είχε καλλιεργηθεί στο παρελθόν μια ανενεργή πλέον χασισοφυτεία και σε κοντινή απόσταση μέσα στο δάσος είχαν βρεθεί 25 σάκοι που περιείχαν 125 κιλά και 500 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καμουφλαρισμένοι με πράσινο δίχτυ και νάιλον καλύμματα.

Μετά από νέα έρευνα που έγινε το πρωί της Τρίτης σε μεγαλύτερη έκταση της επίμαχης δασικής περιοχής στη Σταμνά, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου ανακάλυψαν άλλους δύο σάκους που ήταν κρυμμένοι σε πυκνή βλάστηση και περιείχαν 13 κιλά και 200 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης! Γι' αυτά, σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Για την υπόθεση αυτή, είχαν συλληφθεί έξι Έλληνες ηλικίας 37 ως 63 χρόνων, μεταξύ των οποίων ένας αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί σε περιοχή της Αττικής και τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.. Σε μια αποθήκη της ιδιοκτησίας του, μάλιστα, βρέθηκαν 264 γραμμάρια κάνναβης και κατασχέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο με 32 φυσίγγια και άλλα 50 φυσίγγια πιστολιού.

Μεταξύ των συλληφθέντων, σε βάρος των οποίων έχει ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή, μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση του νόμου για τα όπλα, είναι ένας κρατούμενος φυλακών ενώ αναζητείται μια 38χρονη Ελληνίδα που εμπλέκεται στην διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης