Πάτρα: Λήστεψαν πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών και μία μέρα μετά... το διέρρηξαν!

Πάτρα: Λήστεψαν πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών και μία μέρα μετά... το διέρρηξαν!

Έργο των ίδιων κακοποιών φαίνεται πως ήταν η εισβολή με κλεμμένο αυτοκίνητο στη τζαμαρία του πρακτορείου τα ξημερώματα του Σαββάτου

peripoliko
Έργο των ίδιων κακοποιών φαίνεται πως ήταν η εισβολή με κλεμμένο αυτοκίνητο στη τζαμαρία του πρακτορείου του ΟΠΑΠ στην Πάτρα τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς έγινε λίγες ώρες μετά από μια... ένοπλη ληστεία! Η στοχοποίηση του πρακτορείου έχει κάνει τους ιδιοκτήτες να χάσουν τον ύπνο τους!

Στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες καταλήγουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, αφού εξέτασαν εξονυχιστικά τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του πρακτορείου και στα δυο περιστατικά. Είχε προηγηθεί, την περασμένη Παρασκευή, η εισβολή δυο κουκουλοφόρων που άρπαξαν 550 ευρώ με την απειλή και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το οπτικό υλικό φαίνεται ότι βάσει το σωματότυπου, ο ένας από τους ληστές ήταν αυτός που έκλεψε τα ξημερώματα του Σαββάτου ένα αυτοκίνητο, έβαλε όπισθεν και διέλυσε την τζαμαρία της κεντρικής πόρτας του ίδιου πρακτορείου!

Έπειτα, μπήκε μέσα, άρπαξε όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή και στιγμιαία λαχεία «Σκρατς» αξίας 3.000 ευρώ και εξαφανίστηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης