Καλλιεργούσαν μικρές χασισοφυτείες στην Κέρκυρα

Καλλιεργούσαν μικρές χασισοφυτείες στην Κέρκυρα

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση

Kerkyra-xasisodentra
Με ένα σμπάρο χτύπησαν δυο «τρυγόνια» οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών οι οργάνωσαν συντονισμένες επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της χασισοκαλλιέργειας σε περιοχή της Νότιας Κέρκυρας, καθώς συνέλαβαν δυο Έλληνες που διατηρούσαν τις... προσωπικές τους φυτείες.

Αρχικά, στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκε ένας 64χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 33,4 γραμμαρίων που κατασχέθηκε. Όμως, κατά την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι σε μια κοντινή υπαίθρια έκταση καλλιεργούσε μια μίνι φυτεία από δέκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,60 μέτρου, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο αγρόκτημα ιδιοκτησίας ενός 34χρονου στην ίδια περιοχή, όπου διαπιστώθηκε ότι και αυτός καλλιεργούσε πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,30 μέτρου τα οποία κατασχέθηκαν. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Kerkyra-xasisodentra
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης