Τρεις νεαροί διακινούσαν κοκαΐνη και χασίς στην Ίο

Τρεις νεαροί διακινούσαν κοκαΐνη και χασίς στην Ίο

Οι δράστες είχαν πάνω τους πλήθος συσκευασίες που ήταν έτοιμες για πώληση

xasis
Ανάμεσα στους παραθεριστές που διασκέδαζαν στα νυχτερινά μαγαζιά της Ίου αναζητούν αγοραστές για τα ναρκωτικά που είχαν στην κατοχή τους τρεις νεαροί, δυο αλλοδαποί ηλικίας 29 και 24 χρόνων και ένας 20χρονος Έλληνας, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από στοχευμένο έλεγχο των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστες είχαν πάνω τους πλήθος συσκευασίες που ήταν έτοιμες για πώληση και περιείχαν συνολικά 108,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 10,8 γραμμάρια κοκαΐνης. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και οι τρεις νεαροί παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

*** Με την ίδια κατηγορία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου ένας 19χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ερμούπολης, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και έγινε έρευνα στην κατοικία του στη Σύρο. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 68,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 193,25 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης