Καλλιεργούσε μεγάλη χασισοφυτεία σε δάσος της Κέρκυρας

Καλλιεργούσε μεγάλη χασισοφυτεία σε δάσος της Κέρκυρας

 Ο 32χρονος δράστης καλλιεργούσε 95 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,30 μέτρου

Kerkyra-xasisofyteia
Κάτι λιγότερος από... τριψήφιος ήταν ο αριθμός των δενδρυλλίων μιας μεγάλης χασισοφυτείας που καλλιεργούσε ένας νεαρός Έλληνας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, κρυμμένη μέσα σε μια δασική έκταση με πλούσια βλάστηση στην περιοχή της Νότιας Κέρκυρας!

Οι δραστηριότητες του 32χρονου είχαν φτάσει στα αυτιά των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι τον παρακολουθούσαν αθέατοι περιμένοντας να τους οδηγήσει στον χώρο της φυτείας. Το βράδυ της Τρίτης εντόπισαν το σημείο όπου καλλιεργούσε 95 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,30 μέτρου και αμέσως έκαναν έφοδο μαζί με συναδέλφους τους του τμήματος Λευκίμμης.

Ο 32χρονος συνελήφθη επί τόπου, η χασισοφυτεία ξεριζώθηκε και ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, όπου βρέθηκαν τα εργαλεία με τα οποία καλλιεργούσε τα δενδρύλλια, ενώ κατασχέθηκαν και μετρητά ύψους 1.100 ευρώ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις της παραγωγής του. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης