Αδίστακτες λησταρχίνες σακάτεψαν γριούλα στη Λαμία

Αδίστακτες λησταρχίνες σακάτεψαν γριούλα στη Λαμία

Μόλις η 89χρονη άνοιξε ανυποψίαστη, οι δυο νεαρές Ρομά ηλικίας 22 και 18 χρόνων την άρπαξαν από τα μαλλιά, την έριξαν στο έδαφος, την έσυραν με τη βία μέσα στο σπίτι και απέσπασαν από το λαιμό της τον ένα χρυσό σταυρό με την αλυσίδα

astynomia-peripoliko-dyo
Δεν έχει προηγούμενο η αγριότητα με την οποία επιτέθηκαν σε μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη δυο αδίστακτες λησταρχίνες που χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της στη Λαμία, το πρωί Δευτέρας, έχοντας βάλει στο μάτι ένα χρυσό σταυρό με αλυσίδα που φορούσε!

Μόλις η 89χρονη άνοιξε ανυποψίαστη, οι δυο νεαρές Ρομά ηλικίας 22 και 18 χρόνων την άρπαξαν από τα μαλλιά, την έριξαν στο έδαφος, την έσυραν με τη βία μέσα στο σπίτι και απέσπασαν από το λαιμό της τον ένα χρυσό σταυρό με την αλυσίδα! Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή, ενώ η ηλικιωμένη καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια.

Χάρη στην παρουσία μιας περιπολίας αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι αναζητήσεις έφεραν άμεσο αποτέλεσμα. Οι δράστιδες συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης