Μετρό-τραμ: Νέα στάση εργασίας σήμερα

TRAM-2

Η στάση εργασίας στο μετρό και το τραμ θα πραγματοποιηθεί από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας

Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο μετρό (γραμμές 2 & 3) και στο τραμ.

Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό (ΣΕΛΜΑ) και ο Σύλλογος Εργαζομένων Τραμ (ΣΕΤ) με ανακοίνωσή τους διαμαρτύρονται «για τη συνεχιζόμενη μεθόδευση απαξίωσης των δομών και των μέσων της ΣΤΑΣΥ, όπως αυτές προκύπτουν από την τραγική έλλειψη υλικών, ανταλλακτικών, αναλώσιμων και προσωπικού».

Και συνεχίζει η ανακοίνωσή τους: «Ζητάμε από την πολιτική ηγεσία των υπουργείων Μεταφορών και Οικονομικών, λύσεις και απαντήσεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί στο ακέραιο η απρόσκοπτη παροχή συγκοινωνιακού έργου, προσιτό οικονομικά για τους πολίτες, προκειμένου να παραμείνει το σιδηροδρομικό δίκτυο ασφαλές και αξιόπιστο για το επιβατικό κοινό, διατηρώντας τη μορφή κοινωνικού αγαθού, όπως αρμόζει άλλωστε σε κάθε πολιτισμένο κράτος. Εμείς οι εργαζόμενοι, ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας, που έχουμε πληγεί ανεπανόρθωτα, από όλους τους μνημονιακούς νόμους τόσο ηθικά, ψυχολογικά και οικονομικά, με καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων, διατρανώνουμε την αντίθεσή μας, στην πολιτική διάλυσης, αποδόμησης και ξεπουλήματος σε τιμή ευκαιρίας, των δημοσίων αστικών συγκοινωνιών».

ΣΧΟΛΙΑ (4)

natasa

Αρχίσανε πάλι, πριν καν αλλάξει η κυβέρνηση. Επειδή με Συριζανελ τα λαμόγια δεν απεργούσαν κάνουν μερικές απεργίες τώρα για τα μάτια του κόσμου, ώστε να μην κατηγορηθούν αργότερα ότι μεροληπτούσαν υπέρ του Σύριζα. Με τη νέα κυβέρνηση ετοιμαστείτε για τρελές απεργίες σε εβδομαδιαία βαη. Λαμόγια πουλημένοι.

Jim

Τι λες βρε βλήμα ότι δεν απεργουσαν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έσυ δεν έχεις μπει καν στο μετρό μάλλον . Μας τάραξαν τόσα χρόνια στις απεργίες. Ταγαρι ε ταγαρι !!!

Μ-16

Να τους απολύσει όλους ο Κούλης, να στανιάρουν.

Το μέτρο της Θεσσαλονίκης θα λειτουργεί κανονικά;

Γνωρίζεις καποιος να μας απάντησει;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης