Φλώρινα: Επέστρεψαν στη χώρα με τέσσερις και έξι καταδίκες στην πλάτη

Φλώρινα: Επέστρεψαν στη χώρα με τέσσερις και έξι καταδίκες στην πλάτη

Οι αστυνομικοί έβαλαν τέλος στα σχέδια δύο φυγόποινων αλλοδαπών να επιστρέψουν παράνομα στην Ελλάδα – Τους συνέλαβαν μόλις πέρασαν στο ελληνικό έδαφος

astynomia_1
Τέλος στα σχέδια δύο φυγόποινων αλλοδαπών ηλικίας 29 και 45 να επιστρέψουν παράνομα στην Ελλάδα όπου εκκρεμούσαν καταδίκες σε βάρος τους, έβαλαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών που τους συνέλαβαν το απόγευμα της Πέμπτης, μόλις πέρασαν στο ελληνικό έδαφος.

Όπως διαπιστώθηκε από τα στοιχεία τους, σε βάρος του 29χρονου εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Φλώρινας και Καστοριάς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών και χρηματική ποινή 12.000 ευρώ, ενώ σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσαν άλλες δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, επίσης για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 6.000 ευρώ. Και οι δυο οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

*** Στην Άρτα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 53χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας για κλοπές, με συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Ο 53χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

*** Σε περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί της Ασφάλειας Εορδαίας και του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης συνέλαβαν έναν 33χρονο αλλοδαπό που πέρασε παράνομα στη χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ .
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης