Νεκρός ο τελωνειακός από τα Σπάτα που είχε εξαφανιστεί πριν ένα χρόνο

petsas

Σε μακρινή απόσταση από τα Σπάτα σε δύσβατη περιοχή βρέθηκε η σορός του Θανάση Πέτσα

Ο σκελετός του Θανάση Πέτσα 66 χρόνων, εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή σχεδόν ένα χρόνο μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του. Η εξέταση DNA αποκάλυψε την ταυτότητα του και οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες του θανάτου του.

Ο Πέτσας ήταν προϊστάμενος για χρόνια του δικαστικού τμήματος  του τελωνείου Λαυρίου και  πήγαινε συχνά στα δικαστήρια σαν μάρτυρας κατηγορίας σε δύσκολες  υποθέσεις. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είχε αναβληθεί ένα ανάλογο δικαστήριο.

Αγνοείτο από την Παρασκευή 16 Μαρτίου του 2018, από το σπίτι του στα Σπάτα.

Στο στούντιο του «Τούνελ» βρέθηκε  λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση του, ο στενός φίλος και δικηγόρος του Γιάννης Γιαννάκης. Ο ίδιος είχε πει τότε:

«Δεν θα έστηνε ποτέ από μόνος του μια εξαφάνιση. Ο Θανάσης ήταν ένας άνθρωπος κοινωνικός, γαλαντόμος και διάφανος στην κοινωνική του ζωή. Γνωρίζω πως δεν ενημέρωνε την οικογένεια του σχετικά με τα επαγγελματικά του».

Ανέφερε ακόμα πως ο Πέτσας δεν είχε πει σε κανέναν πως δέχτηκε απειλές, ούτε έδειχνε να φοβάται. Σύμφωνα με τους φίλους που ήταν μαζί του το βράδυ πριν εξαφανιστεί, ο Πέτσας γύρω στις εννέα και μισή με δέκα το βράδυ, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα. Από τα συμφραζόμενα οι φίλοι του κατάλαβαν πως μιλούσε με κάποιον άνδρα και του είπε «θα τα πούμε αύριο στις έξι και μισή».

Από το σπίτι του που δεν παρουσίαζε σημάδια αναστάτωσης, έλειπαν τα κλειδιά του, το πορτοφόλι με την ταυτότητα του και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο άτυχος άνδρας  δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ή οικονομικά.

Για την εξαφάνιση του είχε σημάνει Silver Alert.

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Βασικός ύποπτος

Ο δικαζόμενος που ήταν μάρτυρας κατηγορίας του δημοσίου ο νεκρός εφοριακός. Απλά τον ξάπλωσαν.

Θάνος

Πρέπει άμεσα να ενεργοποιηθούν οι αρχές, δεν είναι δυνατόν μετά τη Δώρα, την εφοριακό, που ο θάνατός της αποτελεί μυστήριο ακόμη, να υπάρχει και δεύτερος μυστηριώδης θάνατος

Soon

the tsipriza saga will be history.

Ξεφτιλισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας

Aυτά τα εγκλήματα πρέπει να απασχολούν καθημερινά την πολιτεία και τον κόσμο μπας και δοθεί η εκαιρία να ευαισθητοποιηθούν οι αρχές και ο κάθε υπεύθυνος για την εξεύρεση των ενόχων που έχει γεμίσει η κοινωνία με δαύτους.Δεν έχω δει αξιόλογες αναφορές απο τα ΜΜΕ για αυτό το θέμα σετικά με την αναζήτηση των ενόχων μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος ...πλήρης αφασία Η Ελλάδα έχει γίνει ένας απέραντος βόθρος απατεώνων ,εγληματικότητας και ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Οποιος θέλει να εξασκήσει αμερόληπτα τα καθηκοντά του και να αποδώσει δικαιοσύνη το τρώει η μαύρη τρύπα της σαπίλας. Περιμένουμε να βρεθούν οι ένοχοι ...μοιάζει με ανέκδοτο βέβαια..

εδώ φαίνεται η Αστυνομία

και όχι όταν ο Μητσάρας σκοτώνει την κουμπάρα του. Αν είναι έγκλημα κυκλωμάτων σε βάρος ανώτερου δημόσιου υπάλληλου, ακριβώς επί κάνει την δουλειά του, είναι βόμβα στα θεμέλια της δημοκρατίας και της χώρας. Αν το αντιμετώπισαν σαν απλή εξαφάνιση, είναι λόγος για να παραιτηθεί ο υπουργός σε σοβαρή χώρα

Τάκης

δυστυχώς έχουμε πάψει να είμαστε σοβαρή χώρα....

Τί νομίζεις;

Ότι ή χώρα που ζεις λέγεται.,.,. Ιταλία;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης