Έδεσαν και λήστεψαν καταστηματάρχη στον Τύρναβο

Έδεσαν και λήστεψαν καταστηματάρχη στον Τύρναβο

Οι δυο άγνωστοι κρατούσαν πιστόλι και μαχαίρι, έδεσαν σε μια καρέκλα τον επιχειρηματία και άρπαξαν από το χρηματοκιβώτιο 2.500 ευρώ

astynomia-photo-ena
Αντιμέτωπος με ένα πραγματικό εφιάλτη βρέθηκε ένας επιχειρηματίας λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας όταν, την στιγμή που ετοιμαζόταν να κλείσει το κατάστημα αγροτικών εφοδίων που διατηρεί στην είσοδο του Τυρνάβου, εισέβαλαν δύο κακοποιοί που κρατούσαν ο ένας πιστόλι και ο άλλος μαχαίρι.

Οι δυο άγνωστοι ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος με την απειλή των όπλων και τον έδεσαν σε μια καρέκλα, για να ερευνήσουν με την ησυχία τους το μαγαζί. Στόχος τους ήταν το χρηματοκιβώτιο, όπου προφανώς γνώριζαν ότι υπήρχαν χρήματα και πράγματι βρήκαν το ποσό των 2.500 ευρώ, τα οποία άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Μετά από αρκετή ώρα, ο καταστηματάρχης κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά του και ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε εκτενείς έρευνες για να εντοπίσει τους ληστές, χωρίς όμως να ανακαλύψει τα ίχνη τους. Η προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη ερευνά πόσοι γνώριζαν ότι στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν χρήματα, ενώ η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα και γενετικό υλικό από όσα άγγιξαν οι δράστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης