Χανιά: Κυκλοφορούσε φορτωμένος με σακουλάκια γεμάτα χασίς

Χανιά: Κυκλοφορούσε φορτωμένος με σακουλάκια γεμάτα χασίς

Ο αλλοδαπός είχε τέσσερις συσκευασίες με συνολικά 334 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά

Xania-xasis
Τριγύριζε στα Χανιά αναζητώντας… «πελάτες» ένας 39χρονος αλλοδαπός που είχε τις τσέπες του γεμάτες με σακουλάκια με χασίς, αλλά κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. που τον σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο και τα βρήκαν!

Πάνω του, ο αλλοδαπός είχε τέσσερις συσκευασίες με συνολικά 334 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και 80 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση του χασίς. Ο δράστης προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος.

*** Φυγόποινος χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη στο σπίτι του σε χωριό της Ηλείας, από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας. Πρόκειται για έναν 43χρονο Έλληνας, ο οποίος καλλιεργούσε στο σπίτι του τρία δενδρύλλια κάνναβης που κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για ναρκωτικά με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης