Κίνηση στους δρόμους: Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία των οχημάτων

Κίνηση στους δρόμους: Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία των οχημάτων

Δείτε live την κίνηση στο Λεκανοπέδιο Αττικής - Άστατος ο καιρός σήμερα

kinisi_kifisias
Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων το πρωί της Πέμπτης στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας, σύμφωνα με την  επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία.

Ομαλή είναι η κίνηση στη λεωφόρο Κηφισίας σε άνοδο και κάθοδο, στο κέντρο της πόλης, αλλά και στις εθνικές οδούς. 

kinisi_kitrino
Η κίνηση στους δρόμους από τον χάρτη της Google, ώρα 09:30
  
Με τις εκτιμήσεις της Τροχαίας ότι οι περισσότεροι εκδρομείς του Πάσχα θα επιστρέψουν μετά το Σαββατοκύριακο της Πρωτομαγιάς, για τη σημερινή ημέρα, τουλάχιστον για τις πρωινές ώρες, δεν θα υπάρξουν προβλήματα στους δρόμους. 

Άστατος ο καιρός σήμερα με τοπικές βροχές και καταιγίδες - Δείτε ποιες περιοχές επηρεάζονται

Άστατος καιρός προβλέπεται σήμερα στα Βορειοανατολικά ηπειρωτικά κυρίως ορεινά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, σύμφωνα με τη ΕΜΥ, θα είναι οι τοπικές βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση μέσα στη μέρα.

Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές στα ηπειρωτικά ορεινά όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. 

Πώς θα είναι ο καιρός την Παρασκευή

Καιρός: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Αύξηση των νεφώσεων τις βραδινές ώρες στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια.

Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση κυρίως στα βορειοδυτικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης