Αλβανοί μετέφεραν πεζή 48 κιλά χασίς στην Θεσπρωτία

Αλβανοί μετέφεραν πεζή 48 κιλά χασίς στην Θεσπρωτία

O νεότερος από τους τρεις δράστες πρόλαβε να παρατήσει τον σάκο του και να διαφύγει στο αλβανικό έδαφος, όμως οι δύο συνεργοί του συνελήφθησαν

Thesprwtia-xasis
Δεν ήταν απλοί πεζοπόροι οι τρεις αλλοδαποί άνδρες που μετέφεραν ο καθένας από έναν ταξιδιωτικό σάκο στην επαρχιακή οδό Κυπάρισσου– Νεραΐδας στην Θεσπρωτία.

Άλλωστε, ο νεότερος από αυτούς ηλικίας 24 χρόνων, παράτησε το σάκο του και τράπηκε σε φυγή επιστρέφοντας στο αλβανικό έδαφος!

Οι άλλοι δύο Αλβανοί, ηλικίας 41 και 50 χρόνων, ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών και βρέθηκαν με χειροπέδες, όταν ανοίχτηκαν οι τρεις σάκοι και διαπιστώθηκε πως περιείχαν 26 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 48 κιλών και 30 γραμμαρίων.

Οι δυο συλληφθέντες που δεν διέθεταν ταξιδιωτικά έγγραφα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας και κατηγορούνται για εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για την σύλληψη του 24χρονου συνεργού τους, που αναζητείται σε συνεργασία με τις αλβανικές αρχές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης