Βίντεο: Έφοδος αντιεξουσιαστών σε σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη

Βίντεο: Έφοδος αντιεξουσιαστών σε σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη

Δείτε το βίντεο που ανάρτησαν οι αντιεξουσιαστές σε ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου

Καταγραφη15
«Παρέμβαση» πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών σε κατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Μενεμένη.

Πέταξαν τρικάκια και μοίρασαν φυλλάδια με κείμενα εντός του σούπερ μάρκετ, κάνοντας μία "συμβολική παρέμβαση" ως ένδειξη αλληλεγγύης στους εργαζόμενους/στις εργαζόμενες - όπως αναφέρουν σε ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου, στην οποία ανήρτησαν και βίντεο.

Παρέμβαση της ΕΠΘ στα Lidl Μενεμένης | Θεσσαλονίκη 19/4/2019


Στο σχετικό κείμενο αναφέρουν: Οι πολυάριθμες εργοδοτικές αυθαιρεσίες από την συγκεκριμένη πολυεθνική εταιρία έχουν δημιουργήσει ένα εξευτελιστικό εργασιακό περιβάλλον. Η ιστορική πραγματικότητα έχει δείξει πως μόνο μέσα από την ταξική αυτοοργάνωση και τη συμμετοχή σε σωματεία βάσης θα μπορέσουμε να απαλλάξουμε τους εαυτούς μας από την εργοδοτική ασυδοσία, θέτοντας στο προσκήνιο τα κοινά μας υλικά συμφέροντα, τα συμφέροντα του κόσμου της εργασίας", τονίζουν μεταξύ άλλων.

«Η ενεργή αντίσταση είναι υπόθεση όλων. Τα αφεντικά κάνουν αυτό που ξέρουν καλά κοιτώντας την απρόσκοπτη κερδοφορία τους πάνω στις πλάτες των εργαζομένων. Είναι καιρός να δώσουμε τις δικές μας απαντήσεις! Γι' αυτό, λοιπόν, αποφασίσαμε ως ένδειξη αλληλεγγύης στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στην εργασιακή γαλέρα που λέγεται Lidl, όντας και εμείς οι ίδιοι και οι ίδιες οργανικό κομμάτι της εργατικής τάξης, να πραγματοποιήσουμε συμβολική παρέμβαση στις 18/4 το μεσημέρι με τρικάκια και μοίρασμα κειμένων σε κατάστημα των Lidl επί της οδού Μοναστηρίου στη Μενεμένη», προσθέτουν.

Πηγή: seleo.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης