Αντιθρησκευτικά συνθήματα σε εκκλησιαστικούς χώρους και καταστήματα έγραψαν αναρχικοί στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, οι αντιθρησκευτικές παρεμβάσεις με σπρέι και τρικάκια έγιναν την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου στην Ευαγγελική εκκλησία, στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή, σε καταστήματα εκκλησιαστικών ειδών επί της Αγίου Δημητρίου.
«Τί είναι θεός, πέρα από ένα σύμβολο της άθλιας ανάγκης του ανθρώπου να μην ενεργεί για τον εαυτό του, να μη δημιουργεί τη δική του ζωή και τα δικά του νοήματα, υπό τους όρους που θέτει;» αναφέρουν σε κείμενό τους. Την ανάληψη ευθύνης για τις παρεμβάσεις ανέλαβε η συνέλευση Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.