Κίνηση: Ομαλή η κυκλοφορία στους δρόμους της Αθήνας - Προβλήματα στην κάθοδο της Κηφισίας

Κίνηση: Ομαλή η κυκλοφορία στους δρόμους της Αθήνας - Προβλήματα στην κάθοδο της Κηφισίας

Αυξημένη η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας -Χαμηλές ταχύτητες στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας και στη Βασιλέως Κωνσταντίνου  

botiliarisma
Ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους της Αθήνας το πρωί της Τετάρτης, 11:30, μετά από έντονα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο Λεκανοπέδιο Αττικής νωρίς το πρωί. 

Αυτή την ώρα αυξημένη είναι η κίνηση στην κάθοδο στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Ψυχικού, στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας και στη Βασιλέως Κωνσταντίνου. 

Πολλά προβλήματα, με μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις εντοπίζονταν στις 09:00 στην Εθνική Οδό και στα δύο ρεύματα, καθώς τα οχήματα κινούνταν με μεγάλες καθυστερήσεις.

Συγκεκριμένα στην άνοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας από το ύψος του ΚΤΕΛ μέχρι την Αττική Οδό, η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη τους οδηγούς, ενώ στην κάθοδο η κίνηση εντοπιζόταν από την Αττική Οδό μέχρι τα ΚΤΕΛ.

Προβλήματα εντοπίζονταν και στην Πέτρου Ράλλη από τη Θηβών μέχρι τον Κηφισό, και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, στην άνοδο της Αλεξάνδρας, καθώς και στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού, όπου επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο από Λαγουμιτζή μέχρι την Αμαλίας.

google_kinisi_tetarti
Η κίνηση από τον χάρτη της Google στην λεωφόρο Κηφισίας (ώρα 11:30)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης